Google Website Translator Gadget

måndag 12 mars 2012

Guds väg, inte vår då kommer vi fel2 Tim 3:1-5 Människorna i de sista dagarna Det skall du veta att i de sista dagarna skall det komma svåra tider. Människorna kommer att älska sig själva och vara penningkära, skrytsamma, stolta, hånfulla, olydiga mot sina föräldrar, otacksamma, gudlösa, kärlekslösa, oförsonliga, skvalleraktiga, obehärskade, råa, fientliga mot det goda, falska, egensinniga och högmodiga. De skall älska njutning i stället för Gud och ha ett sken av gudsfruktan men förneka dess kraft. Håll dig borta från dem!

2 Tim 4:1-5 En sista förmaning 
Jag uppmanar dig allvarligt vid Gud och Kristus Jesus, som skall döma levande och döda, och inför hans uppenbarelse och hans rike: predika ordet, träd fram i tid och otid, bestraffa, tillrättavisa och förmana, med allt tålamod och all undervisning. Ty det skall komma en tid då människor inte längre skall stå utmed den sunda läran, utan efter sina egna begär skall de samla åt sig mängder av lärare, allteftersom det kliar dem i öronen. De vägrar att lyssna till sanningen och vänder sig till myter. Men var du sund och förnuftig i allt, bär ditt lidande, utför en evangelists gärning och fullgör din tjänst.

De texterna som är ovan talar om hur världen kommer att se ut när synden och ondskan får bestämma
helt. Något som man redan kan känna igen sig på hur mer samhället och individen tänker på sina begär
och lustar först. När vi inte går Guds väg utan vår egna då kommer vi allt längre från hans kärlek och
gör massa fel. Vi har någon som bryr sig om oss med han kommer aldrig tvinga sig på en relation med
dig och mig. Gud älskar dig så mycket att han kom ner som människa i Jesus för att leva ett liv bland
oss men utan synd. Så han kunde byta liv med oss och reparera relationen med oss människor för det
vi gjort mot Gud. Genom korset köpte han dig fri från synden med sitt liv så att vi kan kallas för Guds
 barn och bli räddade till himlen. Det är en gåva där du måste ta ett beslut och det är inget tvång, men
Gud vill inte att du ska gå evigt förlorad då han älskar dig så mycket. Det han vill göra är att lära
känna och ge dig av hans rika välsignelser i ditt liv. 

Denna gåva är något man får i tro som man bekänner i sitt hjärta och mun att Jesus Kristus nu är herre i mitt liv. Du kan inte göra något i gärningar för att förtjäna detta. Att vara kristen handlar inte om massa regler och krav utan vad som är bra för en själv. Om du tar bort saker som inte bygger upp dig som människa så får du nya som gör detta. Gud vill att du ska må bra på alla plan i livet i ande, kropp och själ så att du kan växa mer. Så att du blir mer lik Jesus och reflektera den kärleken som Gud har gett oss alla.
Media 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30

6 kommentarer:

 1. Religon ska hållas från skolor, ämbeten. Om en arbetsgivare vill hålla en neutral arbets plats så är det bra för alla människor med olika religoner och folk utan tro.

  SvaraRadera
 2. Helt rätt gjort, jag hoppas vi kan förbjuda alla former av religion och uttryck av detsamma även här i Sverige. Fakta: Det finns igen gud. Säger man annorlunda så antingen ljuger du eller så är du psykiskt instabil.

  SvaraRadera
 3. Varför är det så viktigt att demonstrera sin trostillhötighet? Det verkar rätt osäkert i mina ögon om man måste bära symboler för att visa upp för alla vad man tror på.

  SvaraRadera
 4. Var i ligger faran om man tror på gud ? Om det gör mig till en bättre människa och får mig att må bättre varför är det då så hemskt ?

  SvaraRadera
 5. Det här är neutral mark. Vi har kommit hit som förvalltare. Pundet är start kapital, dvs hyr mycket har vi lärt känna och älska Gud. Detta är vår investering för kommande livet. För den som tro.

  SvaraRadera
 6. jag är stållt över Dig JESUS, och skäms inte för Dig inför människorna. Sannärligen säger Jag dig: Jag skall inte skämmas för dig då Jag skall pressentera dig i Himmellen inför alla mina heliga på den dagen.

  SvaraRadera