Google Website Translator Gadget

lördag 17 mars 2012

Varför inte prioritera relationen med Gud först?

Vad är viktigast att leva efter världen eller efter Gud? Kan tycka det blir konstigt om kyrkan börjar lita mer vad världen ger än den omsorg som Gud gett oss. Man kan undra då och då varför man inte vill prioritera relationen med Gud utan låta pengar och makt tala. Vi ska leva i världen men inte av världen!. För hur ska vi någonsin kunna vara ljus för andra människor i det världens mörker. Om vi inte har Gud i vårt hjärta och håller oss nära honom. Gud är vår källa till den kraft som vi behöver för våra liv. Han är den vi kan gå till för att ladda upp det ljuset som vi ska använda för att kunna peka på vår skapare i himlen.

Men gör vi något annat då kommer även vi längre in i mörkret och påverkas av det negativt. Jesus är
vägen till den kraft som finns i frälsningen, då han öppnat och reparerat relationen med Gud för oss.
Vi behöver denna kraft under hela vårt liv för att kunna lysa klart och reflektera Guds kärlek till andra.
Media 1,2,3,4,5

2 kommentarer:

  1. vad sa guds ord om den som blev slagen till marken . många gick förbi o i da, tror många att det blev en bra gärning bara för du bad. ingen plåstrade om såren....inte lätt sagt o inte lätt gjort. alla tror eller många sorry att det räcker men, men detta år av vårldens sätt att se. det finns så mycke öden och så många sår. men tack til GUD han ser allt som ingen ser. TID TID TID O KÅRLEK från GUD. men om du är trasig så behövs det mycke mycke mera MEDMÄNSKLIGHET o KÄRLEK.

    SvaraRadera
  2. Alla kan komma till rätt förhållande till JESUS om man flitigt umgås med honom : bönerna blir framgångsrika och bär frukt.

    SvaraRadera